Kindertherapie

Je merkt al een tijdje dat het niet zo goed gaat met je kind. Het zit niet lekker in zijn vel, zeggen we dan. Misschien weet je de oorzaak. Misschien ook niet. Je hebt al van alles geprobeerd. Niets helpt. Kindertherapie biedt in veel gevallen de oplossing.

Hulpverlening

Kindertherapie is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar* die bijvoorbeeld:

niet meer willen spelen

een nare ervaring hebben

gepest worden

veel boosheid in zich hebben

regelmatig erg verdrietig zijn

angstig zijn

onzeker zijn

faalangst hebben

vaak ruzie hebben

slecht slapen of angstig dromen

teruggetrokken zijn

heel druk zijn

bedplassen

liegen of stelen.

* Ook oudere kinderen zijn van harte welkom bij De Terebint; voor hen wordt de therapievorm aangepast.

Geschikte behandelmethode

Herken je bij je kind regelmatig dit soort gedrag? Dan komt zijn of haar ontwikkeling mogelijk in gevaar. Een goede reden om hulp in te schakelen. Praktijk De Terebint in Veenendaal biedt speelse en doeltreffende kindertherapie in een warme, veilige omgeving.

Spel: de taal van het kind

Kindertherapie is wezenlijk anders dan therapie voor volwassenen. Een volwassene weet dat praten goed kan helpen. Kinderen vinden het vaak moeilijk om hun gevoelens te uiten door middel van praten. Een kind kan in spel laten zien wat hij niet goed kan verwoorden.

De werkwijze van De Terebint tijdens de spelsessies sluit altijd aan op jouw kind. Meer weten? Neem je contact op?
Of bel/app nu naar +31 (0)6 105 729 37

Wil je deze veilige plek bij Praktijk De Terebint ervaren? Bel of App naar 06 10572937

Ervaringen

Terugkijkend op mijn behandelperiode bij en rondom De Terebint noem ik het vaak “de tijd vóór en de tijd ná Marjan”. Op een ontspannen, professionele en doeltreffende manier heeft Marjan me geleerd de kracht en het zelfvertrouwen in mezelf te ontdekken en vast te houden. Wat een groot verschil met het onzekere type dat ik eerst was en wát een zegen!

Anne

Tijdens de heftige periode in mijn leven heb ik de hulp van Marjan als een enorme steun ervaren. Ze kan heel goed luisteren en onthoudt heel goed wat ik haar heb verteld. Ze laat je vooral door haar vraagstelling zelf de antwoorden vinden. Ze is integer en enorm betrokken. Ik heb meerdere mensen inmiddels aangeraden hulp bij haar te zoeken.

Margret

Marjan gaat echt de diepte in en begint bij de wortels van 'waar je tegenaan loopt'. Ik ben enorm geholpen, had veel 'moeten' in mijn leven en kan nu echt genieten van de kleine dingen. Ik was kritisch ingesteld en kan nu naar anderen kijken, zonder gelijk een oordeel te hebben.

Harold

Eén van onze kinderen zat niet lekker in haar vel en was erg angstig. Ze heeft een paar maanden bij Marjan ‘gespeeld’ en wij hebben oudergesprekken en veel opvoedingsadviezen gekregen van Marjan. We konden echt merken dat Marjan een passie voor gezinnen heeft. Ons hele gezin is meegelift op het proces van onze dochter. Wat een wereld van verschil!

Else

Interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in:

Praktijk De Terebint

Plesmanstraat 59 - 11
3905 KZ Veenendaal