Tarieven

Het gesprekstarief voor volwassenen, kinderen en relaties bedraagt € 81,- per uur. De gesprekken zijn BTW vrij.

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Vergoedingen

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor therapie gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering van je ziektekostenverzekering. Dat doen ze op basis van het feit dat Praktijk De Terebint is aangesloten bij:

  • De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

  • De Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA)

  • Rosegarden: Landelijk Netwerk van Christen Psychosociaal Therapeuten

  • Samenwerkende EMDR Therapeuten

  • Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP)

  • European Association for Psychotherapy (EAP)

Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten voor therapie. Relatietherapie komt maar bij een zeer beperkt aantal zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Registratienummers, AGB-codes en meldprocedures

Deze codes zijn opvraagbaar bij Praktijk De Terebint. Praktijk De Terebint beschikt over het KIWA certificaat Quality in Care.
Deze codes zijn opvraagbaar bij Praktijk De Terebint. Daarnaast hanteert Praktijk de Terebint de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en wordt de klachtenprocedure Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkggz) gevolgd.

 

Voorwaarden en privacy

Wilt u meer weten over de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Praktijk de Terebint. Hier kunt u de volgende documenten downloaden:

Ervaringen

Terugkijkend op mijn behandelperiode bij en rondom De Terebint noem ik het vaak “de tijd vóór en de tijd ná Marjan”. Op een ontspannen, professionele en doeltreffende manier heeft Marjan me geleerd de kracht en het zelfvertrouwen in mezelf te ontdekken en vast te houden. Wat een groot verschil met het onzekere type dat ik eerst was en wát een zegen!

Anne

Tijdens de heftige periode in mijn leven heb ik de hulp van Marjan als een enorme steun ervaren. Ze kan heel goed luisteren en onthoudt heel goed wat ik haar heb verteld. Ze laat je vooral door haar vraagstelling zelf de antwoorden vinden. Ze is integer en enorm betrokken. Ik heb meerdere mensen inmiddels aangeraden hulp bij haar te zoeken.

Margret

Marjan gaat echt de diepte in en begint bij de wortels van 'waar je tegenaan loopt'. Ik ben enorm geholpen, had veel 'moeten' in mijn leven en kan nu echt genieten van de kleine dingen. Ik was kritisch ingesteld en kan nu naar anderen kijken, zonder gelijk een oordeel te hebben.

Harold

Eén van onze kinderen zat niet lekker in haar vel en was erg angstig. Ze heeft een paar maanden bij Marjan ‘gespeeld’ en wij hebben oudergesprekken en veel opvoedingsadviezen gekregen van Marjan. We konden echt merken dat Marjan een passie voor gezinnen heeft. Ons hele gezin is meegelift op het proces van onze dochter. Wat een wereld van verschil!

Else

Interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in:

Praktijk De Terebint

Plesmanstraat 59 - 11
3905 KZ Veenendaal