Psychosociale problemen

Je hebt al een tijd het gevoel dat je aan het overleven bent. Je bent moe. Je worstelt met nare gevoelens en sombere gedachten. Of je hebt moeilijkheden met anderen. Je partner, de kinderen, familie, je werkgever, de buren. Eigenlijk wil je maar één ding: niet overleven, maar voluit leven!

Hulpverlening

Praktijk de Terebint te Veenendaal biedt therapie bij psychosociale problemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Emotionele problemen zoals spanningen, depressie, burn-out, verslaving, angsten, verdriet en een negatief zelfbeeld

Relationele problemen met je partner, vrienden, familie of collega's op het werk

Verwerking van traumatische ervaringen, verlies, ziekte

Vragen rondom je (seksuele) identiteit (wie ben ik)

Andere psychosociale problemen.

Therapie

Therapie is een bewustwordingsproces. Het geeft inzicht. In jezelf, en in je gedrag. Zowel heden als verleden komen aan bod. Je hoeft het niet alleen te doen.

Vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek

Ervaar jij je leven op dit moment als een woestijnperiode? Verlang je naar de schaduw van De Terebint? Kom gerust, vind een veilige plek en kom tot rust.

Wil je deze veilige plek bij Praktijk De Terebint ervaren? Bel of App naar 06 10572937

Ervaringen

Terugkijkend op mijn behandelperiode bij en rondom De Terebint noem ik het vaak “de tijd vóór en de tijd ná Marjan”. Op een ontspannen, professionele en doeltreffende manier heeft Marjan me geleerd de kracht en het zelfvertrouwen in mezelf te ontdekken en vast te houden. Wat een groot verschil met het onzekere type dat ik eerst was en wát een zegen!

Anne

Tijdens de heftige periode in mijn leven heb ik de hulp van Marjan als een enorme steun ervaren. Ze kan heel goed luisteren en onthoudt heel goed wat ik haar heb verteld. Ze laat je vooral door haar vraagstelling zelf de antwoorden vinden. Ze is integer en enorm betrokken. Ik heb meerdere mensen inmiddels aangeraden hulp bij haar te zoeken.

Margret

Marjan gaat echt de diepte in en begint bij de wortels van 'waar je tegenaan loopt'. Ik ben enorm geholpen, had veel 'moeten' in mijn leven en kan nu echt genieten van de kleine dingen. Ik was kritisch ingesteld en kan nu naar anderen kijken, zonder gelijk een oordeel te hebben.

Harold

Eén van onze kinderen zat niet lekker in haar vel en was erg angstig. Ze heeft een paar maanden bij Marjan ‘gespeeld’ en wij hebben oudergesprekken en veel opvoedingsadviezen gekregen van Marjan. We konden echt merken dat Marjan een passie voor gezinnen heeft. Ons hele gezin is meegelift op het proces van onze dochter. Wat een wereld van verschil!

Else

Interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in:

Praktijk De Terebint

Plesmanstraat 59 - 11
3905 KZ Veenendaal